Uw winkelwagen is leeg!

Voorwaarden

Hoe kunnen we gebruiken?

 

Ons primaire doel bij het verzamelen van informatie van u is om u een efficiënte en persoonlijke ervaring tijdens het gebruik van onze diensten. Dit stelt ons in staat om uw online shopping ervaring te verbeteren door het leveren van producten en diensten die aan uw behoeften, en maak gebruik van onze website meer voldoening. Wij gebruiken deze gegevens op verschillende manieren. Zo voeren wij intern onderzoek naar de demografische gegevens van onze gebruikers, rente en het gebruik van de site beter te begrijpen en u te dienen. Wij kunnen uw gegevens gebruiken om informatie aan u te leveren dat in sommige gevallen zijn gericht op uw belangen.

 

 

Hoe kunnen we uw informatie te beschermen?

 

Onze website maakt gebruik van de technologie en de inspanningen om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens standaard van de industrie te beschermen. Deze omvatten veilige servers en firewalls. Alle gebruikersgegevens die wij verzamelen is beveiligd tegen ongeoorloofde toegang. Alleen geautoriseerde medewerkers die de informatie nodig hebben om een ​​specifieke taak uit te voeren hebben toegang tot deze informatie.

 

 

aanvaarding

 

Houd er rekening mee dat er mogelijk bepaalde orders die we niet kunnen accepteren en moeten annuleren. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken te weigeren of een bestelling om welke reden annuleren. Sommige situaties die kunnen leiden tot annulering van uw bestelling onder meer beperkingen op de hoeveelheden beschikbaar voor aankoop, onjuistheden of fouten in product- of prijsinformatie, of problemen die door onze krediet- en fraude te vermijden afdeling . We kunnen ook verificatie of informatie nodig heeft voor het accepteren van een bestelling. We zullen contact met u opnemen indien alle of een deel van uw bestelling wordt geannuleerd of als het heeft behoefte aan meer informatie om uw bestelling te accepteren.

 

 

overmacht

 

Sellers is niet verantwoordelijk voor de vertraging in de levering of niet-levering van de goederen als gevolg van oorlog, aardbevingen, ernstige overstroming, brand en andere oorzaken van overmacht door beide partijen overeengekomen worden gehouden. Maar verkopers adviseert kopers om fax / telex, onmiddellijk van een dergelijke gebeurtenis en binnen veertien dagen na gevlogen kopers voor hun aanvaarding van een certificaat afgegeven door de bevoegde autoriteiten van de plaats waar het ongeval zich voordoet als bewijs . In dergelijke omstandigheden, verkopers blijven inzetten voor het nemen van alle nodige maatregelen om de levering van goederen te versnellen. Late levering van meer dan tien weken, de kopers het recht hebben om dit contract te annuleren.

 

 

algemeen

 

Deze overeenkomst vormt de gehele overeenkomst tussen de partijen en vervangt alle voorgaande overeenkomsten en verklaringen tussen hen. Rubrieken gebruikt in deze gebruiksvoorwaarden, en op geen enkele manier bepalen of de omvang van de referentie sectie te beperken. Indien enige bepaling van deze overeenkomst is onuitvoerbaar om welke reden dan ook, wordt die bepaling worden hervormd alleen voor zover noodzakelijk om het uitvoerbaar is en de overige bepalingen van deze overeenkomst volledig van kracht blijven maken. Het bedrijf er niet in slaagt om op te treden met betrekking tot de schending van deze overeenkomst door u of anderen niet een verklaring van afstand vormen en zal niet haar rechten ten aanzien van een dergelijke schending of eventuele latere inbreuk te beperken.